Hushållens hygien: rena ytor

Så här säkerställer du hälsa och renhet i ditt eget hem.

Det är särskilt viktigt nu att vara medveten om hur man bäst kan skydda sig hygieniskt, oavsett om du är på språng, när du kommer hem till ditt hus eller lägenhet.
Det är inte svårt att bete sig hygieniskt korrekt och produkter kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Rengör ytor

Håll ditt hushåll rent för att begränsa spridningen av virus. Detta håller dig inte bara frisk, men också lycklig.
Här är några tips för ett hygieniskt rent hem. Noggrann rengöring tar bort över 95 procent av alla bakterier.
Använd separata rengöringsdukar för kök, badrum och toalett.
Låt rengöringsdukar hänga luftigt och alla redskap torkar snabbt efter användning, eftersom bakterier förökar sig särskilt bra i fuktig miljö.
Rengöringsdukar bör bytas ofta och tvättas vid minst 55 ° C.

Den djupt effektiva famlilje hygienrenaren tar lätt bort även den mest envisa, organiska smutsen. Och allt detta är helt naturligt och kompatibelt med människor, djur och miljön. Verkningssättet är antibakteriellt, varför produkten kan användas perfekt som hygienrengörare. Produkten är fri från skadliga ingredienser av något slag och är därför det första valet för allergiker och familjer med små barn.

Desinficera ytor

Ytdesinfektionen har visat sig vara effektiv mot alla virus och bakterier. Den hundra procent växtbaserade produkten används för att desinficera arbetsytor och apparater i kök, livsmedelsbearbetning, sanitära områden, praxis och liknande. De rent växtbaserade ingredienserna gör detta ytdesinfektionsmedel till ett verkligt alternativ till de välkända medlen gjorda av syntetiska aktiva ingredienser med sina problematiska biverkningar.

Desinfektionsprodukter för hemsjukvård skapar färdiga hygieniska desinfektionsytor genom den praktiska sprayflaskan för alla ytor i hela hushållet, även med testad effektivitet mot alla virus och bakterier. Dessutom är mycket hudvänlig produkt kan också användas för att ta bort lukt.

Viktiga tips

Kom ihåg att ventilera lokalerna väl för att förbättra luftkvaliteten och stärka immunförsvaret.
Desinficera med måtta. För mycket sterilitet stärker inte ditt immunförsvar.
Behåll ditt humör! En positiv syn på livet, optimism, gott humör och skratt har en positiv effekt på immunsystemet.

Orkar inte du städa?

Vi är ett företag som under många år jobbat med hemstädning runt om i hela Göteborg. Vi har en stor krets av nöjda kunder. Behöver du också hjälp med hemstädningen, du kanske har för lite tid för att utföra sysslan eller så kanske det bara är så att du inte tycker det är roligt. Vi hjälper dig! Kontakta oss för en konsultation så ger vi dig ett förslag på vad det skulle kosta med hemstädning för just dig.