Hemstädning Kinna

Trött på stöket? Låt proffsen göra jobbet – Anlita oss för hemstädning i Kinna!

Hemstädning Kinna

Trött på stöket? Låt proffsen göra jobbet – Anlita oss för hemstädning i Kinna!

Professionell Hemstädning i Kinna

Visste du att städbehovet i hemmet är en av de största faktorerna till stress? För många är livspusslet stort och komplicerat som det är. Städning i hemmet kommer helt enkelt i andra rummet för väldigt många. Detta gäller såväl för småbarnsfamiljer, i singelhushåll, för äldre människor och allt däremellan. Många väljer att anlita professionell städhjälp. Många väljer oss på Nice & Clean!

Vill du komma i kontakt med våra städproffs? Ring eller maila till oss redan idag! Vi erbjuder gratis offert på hemstädning i Kinna till alla som kontaktar oss!

Kort bindning
Styr intervallet på din hemstädning i Kinna utefter dina unika städbehov. Vi anpassar oss.
Låga priser
Vi tror inte på överpriser. Hos oss erbjuds du några av Kinnas mest prisvärda tjänster inom hemstädning.
Klockren kommunikation
Du kan alltid nå oss för frågor och funderingar. Som kund får du en personlig kontaktperson.

Nice & Clean

Välkommen till oss!

Vi gillar att betrakta oss själva som Livspussellösare. En term som få personer hört förr men som de flesta förstår innebörden av. Varje år tar vi hand om hemstädning i Kinna åt mängder av hushåll. Vårt team har stor kompetens inom olika typer av städning. Detta har gett oss möjlighet att erbjuda alla kunder ett brett sortiment av städtjänster.

Läs vidare för att veta mer om våra tjänster inom hemstädning i Kinna och om vår verksamhet!

Behöver du hjälp med hemstädning?

Detta erbjuder vi

Hur ofta behöver du hemstädning i Kinna? Och vilken typ av tjänster tycker du att du är i störst behov av? Om det är något som vi har lärt oss under åren som aktiv städfirma så är det att städbehov varierar. För ett hushåll kan det räcka med regelbunden städning vid någon eller ett par gånger i månaden. För andra hushåll finns det ett betydligt större behov. Det kan då exempelvis handla om hushåll vari det bor många människor. Det kan också handla om att hushållet i fråga är sällsynt stort. En tredje komponent som bestämmer behovet av hemstädning i Kinna är förstås hur smutsigt det blir. Vissa hushåll har helt enkelt en förmåga att samla på sig mer skräp och smuts än andra. Då växer behovet av hemstädning i Kinna.

Vanlig hemstädning i Kinna med omnejd

Vår standardiserade hemstädning i Kinna är vad de allra flesta av våra kunder anlitar oss för. Varje år hjälper vi mängder av hushåll i varierande storlek att hålla efter städningen med jämna mellanrum..
Vad ingår?
När städproffs från Nice & Clean kommer på besök får ditt hem en rejäl städomgång. Dammsugning, damning, våttorkning och alla andra ”vanliga” typer av städåtgärder ingår. Vi ser till att rengöra köket extra noga eftersom denna del av hushållet tenderar att bli smutsig fort. Detsamma gäller för badrummet, där toalett, dusch/badkar, handfat och hyllor får sig en extra puts.
Tillvalsmöjligheter
Vi anpassar oss efter kundernas behov. När du tar kontakt med oss för hemstädning i Kinna ser vi därför till att kartlägga dina städbehov. Utifrån detta gör vi en unik plan för just din hemstädning i Kinna. Här kan du som kund välja om det är något extra du behöver hjälp med. Det skulle kunna handla om tvättning, trädgårdstjänster, sophantering eller något annat.

Villkor och intervall

När det gäller villkor för städningen är det självklart helt upp till kunden att välja. Vi anpassar oss efter de tider som passar hushållet. Föredrar man att vi städar under dagtid så ordnar vi det. Passar andra tider på dygnet bättre tillgodoser vi självklart dessa behov. Intervallet på din hemstädning i Kinna är också viktigt att sätta. Beroende på hur städbehoven ser ut så kan vi komma med olika mellanrum. Intervallet går sedan att ändra med kort varsel om man upplever att man vill!

Storstädning

Stundar julen, midsommar, påsken, kräftskiva – eller vill du bara ha det lite extra städat? Städproffsen på Nice & Clean fixar jobbet! När du tar del av vår storstädnings-tjänst kan du räkna med att varenda kvadratcentimeter blir ren.

Kontakta oss för att veta mer om vad som ingår i storstädningen, eller för att boka tid!

Städning inför flytten

Dags att flytta till nytt? Då är säkerligen städning av den gamla bostaden det du är minst sugen på. När du ska flytta och vill kunna koncentrera dig på det nya boende – Ta hjälp av vår hemstädning i Kinna i allmänhet och vår tjänst inom flyttstädning i synnerhet! Vill du veta mer om flyttstädning? Kontakta oss på Nice & Clean idag!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss gällande Hemstädning eller andra städtjänster?

4_Rektangel@2x

Såna är vi

När du tar hjälp av vårt team av städproffs för hemstädning i Kinna kan du räkna med att jobbet blir gjort. Vi har varit verksamma i städbranschen under många år, och därmed fått ett gott rykte bland såväl privatpersoner som företag. Om du vill ta del av våra referensarbeten innan du anlitar oss för hemstädning i Kinna går detta självklart utmärkt!

Ring eller skriv ett mail till oss om du har några frågor eller funderingar. Ring även om du vill boka tid för möte eller för att få en offert på vår hemstädning i Kinna

Varför anlita proffs för hemstädning i Kinna?

Många människor i dagens samhälle känner stor stress. Stress över att klara av vardagen, jobb, träning, städning och andra aktiviteter. För många människor är livspusslet helt enkelt ett pussel som är mycket komplicerat att få ihop. Vi bryter denna dåliga stress-trend för många hushåll i Kinna med hjälp av vår hemstädning.

Kontakta oss för att veta mer om hur du kan få hjälp av oss på Nice & Clean!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.